ABBs hovedkontor
ABBs hovedkontor på Fornebu.
Foto: ABB

Hitachi ABB Power Grids joint venture-selskap starter driften.

  • Øyvind Lie

Fra 1. juli har Hitachi overtatt 80,1 prosent av ABB Power Grids, i henhold til en avtale som ble inngått i desember 2018. Det nye selskapet heter Hitachi ABB Power Grids, og skal ha hovedkontor i Sveits. «Salget gjør at ABB kan fokusere på viktige markedstrender og kundebehov som elektrifisering...
Artikkelen er 85 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.