Stolpe
Foto: W. Carter/Wikimedia Commons
Foto: W .Carter/wikimedia_commons

Hevder jussen bak RME og OEDs forbud er mangelfull.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk meldte i april måtte Fjordkraft avvikle sin tjente «Full kontroll», etter at myndighetene truet med tvangsmulkt. Problemet var at selskapet tilbød betalingstjenester som lar kundene betale et fast månedsbeløp gjennom hele året, basert på en forventet årlig kostnad. Forskuddsbetaling Det mener NVE og OED avgjorde er i strid...
Artikkelen er 339 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.