mongstad
BKK, Equinor og Air Liquide har hatt planer om å bygge hydrogenfabrikk på Mongstad ved Bergen. Foto: Dag Erik Hagesaeter/Wikimedia Commons
Foto: dag Erik Hagesaeter/Wikimedia Commons

Sprengt nettkapasitet, planer om doblet forbruk i Bergensregionen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk tidligere har belyst i en rekke saker, er det begrenset kapasitet i Bergensregionen. Kraftvarmeverket på Mongstad legges ned og oljenæringen skal ha mer strøm til sokkelen som skal tas ut fra Kollsnes. Selskapet Beyonder AS har fått merke det. Da de bestilte nettkapasitet til en ny fabrikk for industri-batterier,...
Artikkelen er 536 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.