Mongstad Foto: dag Erik Hagesaeter/Wikimedia Commons

Sprengt nettkapasitet, planer om doblet forbruk i Bergensregionen.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk tidligere har belyst i en rekke saker, er det begrenset kapasitet i Bergensregionen. Kraftvarmeverket på Mongstad legges ned og oljenæringen skal ha mer strøm til sokkelen som skal tas ut fra Kollsnes. Selskapet Beyonder AS har fått merke det. Da de bestilte nettkapasitet til en ny fabrikk for industri-batterier,...
Artikkelen er 536 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..