Bastøferga
Bastøferga legger til kai i Horten
Foto: Bastø Fosen

Skal levere 129 GWh over 5,5 år til Moss-Horten-fergene.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk har omtalt, elektrifiserer Bastø Fosen fergesambandet Moss–Horten. Nå er det blitt klart at strømmen skal leveres av Fjordkraft. – Vi er veldig glade for å få avtalen i havn. Det er en stor leveranse på 129 GWh fordelt over avtaleperioden på 5,5 år, sier kommunikasjonsdirektør Jeanne Tjomsland i...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.