Dam
Foto: Tore Halvorsen

Men det er ingen klar trend i den norske etterspørselen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Mandag ble varedeklarasjonen for norsk strøm presentert, sammen med nyvinningen klimadeklarasjon, som viser at strømmen vi har i stikkontakten i Norge faktisk er så å si helt fornybar. Som Energiteknikk skrev, ble 82 prosent av strømkjøpet i Norge i fjor gjort uten opprinnelsesgarantier og 18 prosent med slike garantier. Mange...
Artikkelen er 286 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.