Inger Lise Blyverket
Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket. Foto: Forbrukerrådet
Foto: Forbrukerrådet

– Ikke bare lureri, det er også temmelig hjerterått, sier forbrukerdirektøren.

  • Øyvind Lie

Strømselskaper selger dyre strømforsikringer som de færreste vil få nytte av, skriver Forbrukerrådet i en melding på sin nettside. Flere selskaper har nå dessuten lagt inn pandemiunntak, som reduserer verdien av forsikringen ytterligere. Forsikringene selges i kombinasjon med strømavtalene, ofte ifølge Forbrukerrådet uten tilstrekkelig informasjon om pris og vilkår. Fulle...
Artikkelen er 441 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.