Thor-Erik Næss
Tidligere Aidon Norge-sjef Thor-Erik Næss har trukket seg tilbake og skal nyte livet som pensjonist, som her på terrassen på Jar i Bærum. Foto: Stein Arne Bakken

Tidligere Aidon-sjef Thor-Erik Næss forteller om den lange veien fram mot AMS-utbyggingen.

  • Stein Arne Bakken

Næss har overlatt sjefsstolen til Hermund Slaatsveen, som ble hentet til Aidon for fem år siden for å lede innføringen av AMS (avansert måle- og styringssystem) i daværende Hafslund Nett og Skagerak Nett, med til sammen ca. 900.000 målere. Da Aidon fikk kontrakten med landets største nettselskap, smalt champagnekorkene og...
Artikkelen er 1006 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..