FREYR
Noe i retning av dette kan Freyrs framtidige batterifabrikk se ut. Illustrasjon: Nordconsult
Foto: Norconsult

Planlegger børsnotering for å bygge gigantisk batterifabrikk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

1. juli har Freyr hentet inn 130 millioner kroner til forberedende arbeider med å bygge Norges første litium-ion-batterifabrikk, i Mo i Rana, skriver selskapet i en pressemelding. Pengene skal brukes til å ferdigstille designet for pilot-anlegget og teknologivalg, samt utvikling av kundebasen. – Vi setter stor pris på tilliten våre...
Artikkelen er 294 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.