hubro
Vilkårene om hubroundersøkelse gjorde det umulig å gjennomføre Innvordfjell-prosjektet innen fristen.
Foto: David J. Stang/Wikimedia Commons

Til tross for kort byggefrist og pålagte hubro-undersøkelser.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
NVE har avslått søknaden fra Zephyr AS om utsatt frist for idriftsettelse på Innvordfjellet vindkraftverk. Vindkraftverket, på 115 MW og med en beregnet årsproduksjon på 391 GWh, skulle ligge i Flatanger og Namdalseid kommune i Trøndelag. Zephyr søkte om utsatt frist for idriftsetting for Innvordfjellet vindkraftverk fra 31. desember 2020...
Artikkelen er 456 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.