Denne eksisterende transformatoren på Semb i Vestfold har en kapasitet på 16 MVA. Den nye blir på 30 MVA og kan økes ytterligere til 40 MVA ved hjelp av vifter. Foto: Kjell Løyland.

Skagerak Nett invester 16 millioner kroner i ladeteknologi for ferger.

Skagerak Nett er i gang med å forberede ankomsten til Bastø Electric på fergestrekningen Horten - Moss. Før fergen settes i drift i januar må strømnettet oppgraderes slik at det er i stand til å lade opp batteriene på de 20 minuttene den ligger til kai, ifølge en melding på...
Artikkelen er 133 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.