svensk kraftlinje
Foto: Leif Jönsson/Mostphotos

Energi Norge advarer Statnett og RME, og foreslår å flytte planlagt arbeid på linjer.

  • Øyvind Lie

Mye nedbør, en mild vinter og lave overføringskapasiteter har resultert i et stort hydrologisk overskudd i Norge og svært lave kraftpriser.   – Sammenfallet av den hydrologiske situasjonen og lav overføringskapasitet har ført oss inn i en ekstrem situasjon som gir store samfunnsøkonomiske kostnader for Norge samlet sett. Samtidig har kraftprisene...
Artikkelen er 407 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..