svensk kraftlinje
Foto: Leif Jönsson/Mostphotos

Energi Norge advarer Statnett og RME, og foreslår å flytte planlagt arbeid på linjer.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Mye nedbør, en mild vinter og lave overføringskapasiteter har resultert i et stort hydrologisk overskudd i Norge og svært lave kraftpriser.   – Sammenfallet av den hydrologiske situasjonen og lav overføringskapasitet har ført oss inn i en ekstrem situasjon som gir store samfunnsøkonomiske kostnader for Norge samlet sett. Samtidig har kraftprisene...
Artikkelen er 407 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.