Raggovidda vindpark. Foto: Bjarne Riesto
Foto: Bjarne_Riesto

Til tross for at manglende nett er årsaken til forsinkelsen.

  • Øyvind Lie

NVE har avslått søknaden fra Varanger Krafthydrogen AS om utsatt frist for idriftsetting på Raggovidda vindkraftverk trinn III. Varanger Krafthydrogen søkte i april om utsatt frist for idriftsettelse for trinn III (103 MW) av Raggovidda (Rákkocearro) vindkraftverk fra 31.desember 2021 til 31.desember 2026. Raggovidda vindpark ligger i Berlevåg kommune på Varangerhalvøya...
Artikkelen er 571 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.