Sauda trafo
Bildet viser den nye 420 kV trafostasjonen i Sauda mens den fortsatt var under bygging.
Foto: Statnett

Arbeidene på Vestre korridor er i rute til tross for korona-pandemien.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Tirsdag 30. juni ble det satt spenning på det nye 420 kV-anlegget i Sauda transformatorstasjon i Rogaland. Dette er den syvende av i alt åtte nye transformatorstasjoner som settes i drift i nettutviklingsprosjektet Vestre korridor på Sør-Vestlandet. Selv om prosjektet har fått noen uventede utfordringer på grunn av korona-pandemien, er...
Artikkelen er 224 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.