vindturbin
Illustrasjonsfoto: Robert Sandell/Mostphotos
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Oddeheia og Bjelkeberget vindkraftverk får ikke to års utsettelse.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

NVE har i dag avslått søknaden fra RWE om utsatt frist for idriftsettelse av Oddeheia og Bjelkeberget vindkraftverk. Vindkraftverket er planlagt bygget i Birkenes kommune i Agder. RWE søkte om utsatt frist for idriftsettelse fra 31. desember i 2021 til 31. desember 2023. Kort frist Vindparken fikk endelig konsesjon så...
Artikkelen er 407 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.