Nordlink
Inntrekk av NordLink-kabelen ved kysten av Tyskland. Arkivfoto: Statnett
Foto: Statnett

Tysklandskabelen skal i prøvedrift i desember.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
I september vil Statnett og Tennet starte opp testingen av IT- og handelsløsninger på NordLink, den nye kabelforbindelsen mellom Norge og Tyskland. Etter at testingen er gjennomført, skal alle systemer være klare for prøvedrift fra desember. – I den første fasen skal vi blant annet teste ut at alle IT- og markedssystemene fungerer, slik at...
Artikkelen er 354 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.