toini løvseth
Toini Løvseth. Foto: Fornybar Norge
Foto: Energi Norge

Energi Norge slår tilbake mot kritikken fra Forbrukerrådet.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Det var usedvanlig, eller kanskje heller sedvanlig, harde ord forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket kom med mot strømselgeres virksomhet i en pressemelding før helgen. Hun tok et generaloppgjør med strømselskapenes salg av strømforsikringer, hvor det er så mye unntaksbestemmelser at de «neste aldri gjelder».  Det er både «lureri» og «hjerterått» at...
Artikkelen er 295 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.