ams måler
Arkivfoto: Hafslund
Foto: Hafslund

Adresser har feil skrivemåte og mangler koordinater.

  • Øyvind Lie

I en ny rapport har Statistisk sentralbyrå vurdert kvaliteten på dataene fra Elhub. Byrået slår fast at «det synes nå som om det er kontroll med volumverdiene for kraftproduksjon og strømforbruk». Når det gjelder adresser og koordinater, er kvaliteten ifølge SSB «noe variabel». «I hovedsak består feil i manglende eller...
Artikkelen er 178 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.