ams måler
Foto: Hafslund

Adresser har feil skrivemåte og mangler koordinater.

  • Øyvind Lie

I en ny rapport har Statistisk sentralbyrå vurdert kvaliteten på dataene fra Elhub. Byrået slår fast at «det synes nå som om det er kontroll med volumverdiene for kraftproduksjon og strømforbruk». Når det gjelder adresser og koordinater, er kvaliteten ifølge SSB «noe variabel». «I hovedsak består feil i manglende eller...
Artikkelen er 178 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..