lyspærer
Foto: Renas

Nytt felles selskap skal styrke fagmiljøet og øke lønnsomheten.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Styrene i Tafjord Kraft, Sogn og Fjordane Energi og Tussa Kraft har besluttet å inngå avtale om å etablere et felles selskap for salg av strøm til private og bedrifter. Avtalen innebærer at aksjene i de respektive heleide datterselskapene Tafjord Marked AS, SFE Kraft AS og Tussa-24 AS blir overført...
Artikkelen er 221 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.