Carl Christian Strømberg
Grunnlegger av Solcellespesialisten, Carl Christian Strømberg, her avbildet i en annen sammenheng i vinter.
Foto: Atle Abelsen

Mens konkurrenter får inkassosaker, ofrer Solcellespesialisten overskuddet og fortsetter å ansette.

  • Øyvind Lie

– Vi ser at en del konkurrenter har begynt å få inkassosaker nå, så det kan hende at de etter hvert begynner å gå over ende. Vår analyse er at 20-30 prosent av de som monterte solceller ved begynnelsen av året, er borte ved slutten av året. Det er litt...
Artikkelen er 579 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.