kraftlinjer gol
Kraftlinjer ved Gol i Hallingdal. Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Bransjeorganisasjoner mener det ikke er Statnetts oppgave å komme med økonomiske støttetiltak.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med kommentar fra Statnett*. Som Energiteknikk tidligere har skrevet, vil Statnett gi strømforbrukerne en betalingsutsettelse på nettleien i 2021 for å hjelpe dem som sliter økonomisk som følge av korona-pandemien. Statnett har søkt om å øke den såkalte mindreinntekten til om lag 1,7 milliarder kroner i 2021 for å...
Artikkelen er 657 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.