vrenga
Et enkelt brukergrensesnitt skal gi energioperatøren den informasjonen de ellers bare finner fysisk på kraftverket, rett inn på nettbrettet.
Foto: Ellen Esborg/Skagerak Kraft

Energioperatørene i Skagerak Kraft får full oversikt over kraftverkene på app rett i lomma.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Skagerak Kraft har et digitaliseringsprosjekt som lar energioperatørene få informasjon fra kraftverket inn på mobil eller nettbrett, via en ny app. I appen får energioperatørene tilgang til informasjon de i dag bare får fra kontrollpanelet som er montert inne i kraftverket. – Med app-løsningen kan man sitte hjemme og ha...
Artikkelen er 364 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.