Statnetts tidligere konsernsjef Auke Lont blir styrleder for ammoniakkselskapet HEGRA. Foto: Øyvind Lie
Foto: Øyvind Lie

Etter 12 år som konsernsjef i Statnett.

  • Øyvind Lie

*Oppdatert med kommentar fra energiministeren. Konsernsjef Auke Lont i Statnett varsler nå sin avgang etter 12 år i selskapet. – Jeg har meddelt styret at jeg etter 12 år som konsernsjef i Statnett ønsker å tre tilbake. Selskapet har vært gjennom en rivende utvikling det siste tiåret, sikret kraftforsyningen og...
Artikkelen er 303 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.