nett tensio
Arkivfoto: Tensio
Foto: Tensio

750 av 3000 nettmeldinger har gått automatisk gjennom Tensios system i år.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Løsningen de to selskapene sammen har utviklet, reduserer saksbehandlingstiden kraftig for nettselskapet og gjør spesielt elbil-kunder fornøyde, skriver Powel i en pressemelding. – Før Tensio begynte å bruke den nye løsningen, var saksbehandlingstiden i gjennomsnitt 14 dager. Med den nye løsningen blir godkjenningen gjennomført digitalt på få sekunder, sier prosjektleder...
Artikkelen er 329 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.