småkraft
Illustrasjonsfoto
Foto: Agder Energi

Har inngått intensjonsavtale om å kjøpe verk ved reservoar med lagringskapasitet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Cloudberry Clean Energy har signert intensjonsavtale om å kjøpe 100 prosent av et norsk vannkraftverk som får en årsproduksjon på 22,5 GWh, skriver selskapet i en melding på sin nettside. Kraftverket skal ifølge meldingen produsere fra et reservoar med lagringskapasitet. Det går av meldingen ikke fram hvilket kraftverk det er...
Artikkelen er 190 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.