Northern Recharge
Skisse av hvordan Elkems batterifabrikk i Porsgrunn kan bli seende ut.
Foto: Elkem

Vil bygge eksportindustri basert på fornybar, norsk vannkraft.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Elkem skriver i en pressemelding at de har valgt Herøya Industripark i Porsgrunn som et sted for en mulig fabrikk for produksjon av grafitt til bruk i batterier for elektriske kjøretøyer og forbrukerelektronikk. Elkem forventer en sterk vekst i markedet for litium-ion-batterier. Fabrikken på Herøya skal produsere grafitt, en viktig...
Artikkelen er 228 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.