kraftlinjer
Foto: Mostphotos

Utsatt til november neste år.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

De nordiske transmisjonssystemoperatørene (TSO) har tidligere hatt som mål å gå over til én pris og én posisjon for ubalanseoppgjør i løpet av andre kvartal 2021. Nå er målet utsatt til 1. november 2021, skriver Statnett i en melding. Den oppdaterte fremdriftsplanen tar hensyn til at den europeiske metoden for...
Artikkelen er 199 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.