Rein Husebø og Askjell Tonstad
Administrerende direktør Rein Husebø (t.v.) i FORTE Vannkraft og daglig leder Askjell Tonstad i Norhard er godt fornøyd med avtalen om finansiering av boremaskinen de nettopp har undertegnet.
Foto: Stein Arne Bakken

Skal bore vannveier med større diameter til småkraftverk.

  • Stein Arne Bakken

FORTE Vannkraft og Norhard har inngått avtale om at utbyggingsselskapet finansierer en ny tunnelboremaskin (TBM) som entreprenøren skal bruke til å bore vannveier med større diameter til småkraftverk. Den nye boreriggen skal etter planen stå ferdig til sommeren neste år. Maskinen vil kunne drive tunneler som er 1,2 og 1,5...
Artikkelen er 386 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.