Kryssende linjer
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Skal ha begynt å bygge trafostasjon for tidlig.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

NVE har ilagt Hammerfest Energi Nett AS et overtredelsesgebyr på 100.000 kroner for brudd på energiloven. Selskapet har anleggskonsesjon til å bygge Breivikbotn transformatorstasjon i Hammerfest kommune. I konsesjonen er det satt vilkår om at bygging av anlegget ikke kan starte før en miljø-, transport- og anleggsplan (MTA) er godkjent...
Artikkelen er 321 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.