karmøy
Elkems silisiumsverk i Bremanger, med kraftforsyning ned fra fjellsiden. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Vil slippe å betale tilbake Statnetts korona-rabatt.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk nylig skrev, er Energi Norge, Samfunnsbedriftene og Distriktsenergi sterkt kritiske til Statnetts forslag om å øke mindreinntekten med 1,7 milliarder kroner i 2021 for å kunne gi lavere nettleie til forbrukere og industri med bakgrunn i koronasituasjonen. Statnett planlegger å hente inn igjen reduksjonen over fire år fra...
Artikkelen er 239 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.