Jun Elin Wiik
Jun Elin Wiik (57) skal lede Smartgridsenteret med solid bakgrunn fra så vel forskning som forvaltning.
Foto: Privat

Har erfaring både som forsker og fra forvaltningen.

  • Atle Abelsen

Jun Elin Wiik (57) har fått jobben som senterleder for The Norwegian Smartgrid Centre (Smartgridsenteret). Wiik tiltrer 1. oktober i år. I mellomtiden fungerer innovasjonsleder Christina Wolan i SINTEF Energi som midlertidig senterleder fram til Wiik tiltrer stillingen. Verdifull forvaltnings-erfaring Smartgridsenterets styreleder Sigurd Kvistad sier de er glade for å...
Artikkelen er 314 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.