Fjordkraft
Fjordkraft vil med hjelp fra Energi Norge saksøke både Olje- og energidepartementet og Energiklagenemda. Foto: Fjordkraft
Foto: Fjordkraft

Fjordkraft får 27 prosents markedsandel.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk tidligere har omtalt, har Fjordkraft inngått avtale med Gudbrandsdal Energi og Eidsiva marked om å kjøpe deres sluttbrukerselskap Innlandskraft. Gjennomføringen av salget var avhengig av at Konkurransetilsynet godkjente avtalen. I en børsmelding onsdag skriver Fjordkraft at Konkurransetilsynet har godkjent transaksjonen, og at avtalen ventes å bli sluttført i...
Artikkelen er 111 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.