Sysco signering
Maria Rodahl Johansen (Nettalliansen) og Dagfinn Ringås (Sysco) signerer kontrakten om ny kundeløsning..
Foto: Sysco

Sysco skal levere ny kundeløsning til alliansens 40 nettselskaper.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Nettalliansen består av nærmere 40 små og mellomstore nettselskaper som til sammen har nesten 300.000 nettkunder, og gjør felles innkjøp. Alliansen har kjørt en omfattende anbudsprosess, hvor Syscos nye løsning fikk målt seg mot alle de etablerte aktørene i bransjen, skriver Sysco i en pressemelding. Sysco vant kontrakten, som løper...
Artikkelen er 290 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.