Sysco signering
Maria Rodahl Johansen (Nettalliansen) og Dagfinn Ringås (Sysco) signerer kontrakten om ny kundeløsning.. Foto: Sysco

Sysco skal levere ny kundeløsning til alliansens 40 nettselskaper.

  • Øyvind Lie

Nettalliansen består av nærmere 40 små og mellomstore nettselskaper som til sammen har nesten 300.000 nettkunder, og gjør felles innkjøp. Alliansen har kjørt en omfattende anbudsprosess, hvor Syscos nye løsning fikk målt seg mot alle de etablerte aktørene i bransjen, skriver Sysco i en pressemelding. Sysco vant kontrakten, som løper...
Artikkelen er 290 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..