mast møre
Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Slipper kravene om selskapsmessig skille.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk skrev i april, søkte Nordkyn Kraftlag om dispensasjon fra kravet om selskapsmessig skille. Selskapet er et samvirkeforetak som driver både nettvirksomhet og kraftproduksjon i Lebesby og Gamvik kommune i Finnmark. Nå har Olje- og energidepartementet (OED) godkjent søknaden. Kravene om selskapsmessig skille, som trer i kraft 1. januar 2021,...
Artikkelen er 329 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.