Vestas hinderlys
Illustrasjonsfoto: Vestas
Foto: Vestas

«Blinkende hinderlys er en vesentlig visuell miljøbelastning», skriver Kjetil Lund.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Økt høyde på Skorveheia vindkraftverk i Flekkefjord kommune i Agder og Faurefjellet vindkraftverk i Bjerkreim kommune i Rogaland har gjort at prosjektene utløser krav til blinkende hinderlys etter Luftfartstilsynets regelverk. «Vår vurdering er at særlig blinkende hinderlys er en vesentlig visuell miljøbelastning for folk, og at turbinene bør ha en...
Artikkelen er 677 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.