master
Foto: Leif Jønsson/Mostphotos

Acer har fattet vedtak.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det europeiske regulatorbyrået Acer offentliggjorde mandag sin beslutning om et felles nordisk kapasitetsmarked for utveksling av sekundærreserver (aFRR) basert på de nordiske TSOenes forslag som ble oversendt Acer i februar. – Det planlagte markedet er viktig for å innføre en ny nordisk balanseringsmodell for det nordiske synkronområdet, sier avdelingsleder Erik...
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.