master
Foto: Leif Jønsson/Mostphotos

Acer har fattet vedtak.

  • Øyvind Lie

Det europeiske regulatorbyrået Acer offentliggjorde mandag sin beslutning om et felles nordisk kapasitetsmarked for utveksling av sekundærreserver (aFRR) basert på de nordiske TSOenes forslag som ble oversendt Acer i februar. – Det planlagte markedet er viktig for å innføre en ny nordisk balanseringsmodell for det nordiske synkronområdet, sier avdelingsleder Erik...
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.