Geir Voster Beyonder
Salgsdirektør Geir Voster hos utviklingsselskapet Beyonder med en testversjon av en celle for deres nye effektbatterier.
Foto: Beyonder

Haugaland Kraft Nett inngår intensjonsavtale med Beyonder.

  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Haugaland Kraft Nett har skrevet en intensjonsavtale med utviklingsselskapet Beyonder om å teste deres batteriteknologi i sine nett. Beyonder lover å kunne levere de første effektbatteriene før sommeren 2021. Prosjektdirektør Asbjørn Tverdal i Haugaland Kraft Nett (HKN) sier til Energiteknikk de anser Beyonders hittil uprøvde batteriteknologi som en av flere...
Artikkelen er 566 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.