Fossåa
Småkraft AS skal bygge ut Fossåa (bildet) i Sør-Fron i Gudbrandsdalen.
Foto: Småkraft AS

Småkraft AS og 15 grunneiere er enige om å bygge ut Fossåa i Sør-Fron.

  • Øyvind Lie

Planlagt byggestart er høsten 2020, og planlagt ferdigstillelse er innen utgangen av 2023, skriver Småkraft i en pressemelding. Fossåa kraftverk i Sør-Fron i Gudbrandsdalen vil nytte et fall i elva Fossåa mellom kote 870 og 445, og skal gi en årsproduskon på 24,4 GWh. Fra nei til ja Prosjektet har...
Artikkelen er 326 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.