Shetland
Slik kan Statkrafts vindpark på Shetland bli seende ut.
Foto: Statkraft

Har sendt søknad til skotske myndigheter.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Endelige planer for en vindpark i Yell på Shetland er sendt til skotske myndigheter, skriver Statkraft i en melding på sin nettside. Vindparken skal få 23 turbiner, 14 av dem med en totalhøyde på 200 meter og 9 med en totalhøyde på 180 meter. Samlet installert kapasitet skal bli om...
Artikkelen er 65 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.