kraftlinje regnbue gol
Kraftlinje ved Gol i Hallingdal. Foto: Øyvind Lie

Brukte nesten en milliard kroner mindre 1. halvår i år.

  • Øyvind Lie

I første halvår 2020 investerte Statnett totalt 3.351 millioner kroner, sammenlignet med 4.288 millioner kroner i tilsvarende periode i 2019, går det fram i en melding fra selskapet. Dette inkluderer idriftsatte nettprosjekter, prosjekter under utførelse, IT og øvrige investeringer. Prosjektgjennomføringen går som planlagt. Forventet investeringsnivå for hele 2020 er på om lag 8,2 milliarder kroner. Som Energiteknikk tidligere har omtalt, nådde Statnett en investeringstopp i 2018 og...
Artikkelen er 330 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på "kjøp abonnement", ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..