kraftlinje regnbue gol
Kraftlinje ved Gol i Hallingdal. Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Brukte nesten en milliard kroner mindre 1. halvår i år.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I første halvår 2020 investerte Statnett totalt 3.351 millioner kroner, sammenlignet med 4.288 millioner kroner i tilsvarende periode i 2019, går det fram i en melding fra selskapet. Dette inkluderer idriftsatte nettprosjekter, prosjekter under utførelse, IT og øvrige investeringer. Prosjektgjennomføringen går som planlagt. Forventet investeringsnivå for hele 2020 er på om lag 8,2 milliarder kroner. Som Energiteknikk tidligere har omtalt, nådde Statnett en investeringstopp i 2018 og...
Artikkelen er 330 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.