vindturbin
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Skal i løpet av høsten forsøke å få avtale med Norge om endringer.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Den svenske regjeringen foreslår i et såkalt lagrådsremiss at stoppdatoen for tildeling av nye elsertifikater settes til 31. september 2021, samtidig som i Norge, og at elsertifikatsystemet avsluttes ved utgangen av 2035. Dette er i tråd med forslaget fra det svenske Infrastrukturdepartementet, som ble sendt på høring i mars. Ble...
Artikkelen er 233 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.