mast
Illustrasjonsfoto.
Foto: Mostphotos

Kunder med variabel pris betalte nesten dobbelt så mye som spotpriskundene.

  • Øyvind Lie

Gjennomsnittlig strømpris for husholdningene, utenom avgifter og nettleie, var 14,9 øre/kWh i 2. kvartal 2020 og er på et historisk lavt nivå, melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Sammenlignet med 2. kvartal i 2019, var det en nedgang i prisen på hele 67 prosent. Bakgrunnen for prisene er et stort hydrologisk overskudd,...
Artikkelen er 225 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.