Roan vindpark
Vindparkene på Fosen forårsaket inntil i høst store flimmer-problemer i Midt-Norge. Statkraft skal nå ha løst deler av problemet ved å justere på parkregulatorene.
Foto: Ole Martin Wold/Fosen Vind

På grunn av utsikter til vedvarende lave kraftpriser.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Utsikter til vedvarende lave kraftpriser gjør at TrønderEnergi i sitt resultat for 1. halvår skriver ned verdiene i Fosen Vind, hvor konsernet eier 7,9 prosent, med 150 millioner kroner. TrønderEnergis totale investering i Fosen-prosjektet er på cirka 900 millioner kroner. – Våre analyser viser at kraftprisen vil bli lav i en...
Artikkelen er 424 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.