vindturbin
Illustrasjonsfoto.
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Norsk Vind advarer mot dårlig kapasitet hos turbinleverandørene før 2021-fristen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

NVE har avslått en søknad fra Norsk Vind AS om utsatt frist for idriftsettelse av Faurefjellet vindkraftverk fra 31.desember 2021 til 31.desember 2022. Vindkraftverket på 67,2 MW er planlagt bygget i Bjerkreim kommune i Rogaland. Selskapet begrunnet søknaden med at endringer i leverandørmarkedet for vindturbiner og saksbehandlingstid hos offentlige myndigheter...
Artikkelen er 594 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.