nordlink
Fra leggingen av NordLink. Foto: Statnett
Foto: Statnett

Statnett er «grunnleggende skuffet» over minimumsflyt på 11,7 prosent.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk tidligere har skrevet, har tyske myndigheter ønsket å begrense overføringskapasiteten på NordLink-kabelen de første driftsårene som følge av begrensninger i nettet i Tyskland, noe Norge har motsatt seg. Tyskland foreslo tidligere i år å sette minimumskapasiteten for forbindelsen, som skal settes i drift rundt årsskiftet, til null i...
Artikkelen er 419 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.