vindturbin
Foto: Vestas

Venter investerings-nedgang på 9,6 prosent i kraftforsyningen i 2021.

  • Øyvind Lie

Statistisk sentralbyrå (SSB) la torsdag fram sine tall for investeringer i kraftforsyningen. Virksomhetens nyeste anslag for samlede investeringer i kraftforsyning for 2020 er nå oppgitt til om lag 40 milliarder kroner, mål i løpende verdi, skriver byrået. Historisk sett utgjør dette fremdeles et høyt investeringsnivå, selv om det tilsvarer en...
Artikkelen er 163 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.