Havvind
Illustrasjonsfoto: Ørsted
Foto: Ørsted

Gigantiske hydrogen-planer ved København.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

DFDS, SAS og Ørsted, Københavns Lufthavne, A.P.Møller – Mærsk og DSV Panalpina vil bygge et anlegg for hydrogenproduksjon på hele 1,3 GW ved København. Partnerskapet har modnet prosjektet og sendt inn en søknad til danske Innovationsfonden om et «stort tosifret millionbeløp». Samtidig har de fått med blant annet hydrogenselskapene Nel...
Artikkelen er 335 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.