Nettilknyttede anlegg i Norge
Diagrammet viser antall nettilknyttede solcelleanlegg i Norge fordelt på prisområde.
Foto: NVE/Morten Gaustad, GETEK AS

De fleste er på Østlandet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Vi har bikket 6000 solcelleanlegg som er knyttet til nettet i Norge, sa avdelingsingeniør Jarand Hole i NVE under et webinar i regi av Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) onsdag. Overfor Energiteknikk presiserer han at det 1. september var registrert 6021 solcelleanlegg knyttet til det norske nettet. Tallene har han...
Artikkelen er 264 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.