Nettilknyttede anlegg i Norge
Diagrammet viser antall nettilknyttede solcelleanlegg i Norge fordelt på prisområde. Foto: NVE/Morten Gaustad, GETEK AS

De fleste er på Østlandet.

  • Øyvind Lie

– Vi har bikket 6000 solcelleanlegg som er knyttet til nettet i Norge, sa avdelingsingeniør Jarand Hole i NVE under et webinar i regi av Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) onsdag. Overfor Energiteknikk presiserer han at det 1. september var registrert 6021 solcelleanlegg knyttet til det norske nettet. Tallene har han...
Artikkelen er 264 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..