Kobberleder
Nexans får støtte fra Forskningsrådet. Dette arkivbildet viser en ferdig snodd kobberleder på Nexans' fabrikk i Halden.
Foto: Øyvind Lie

Forskningsrådet deler ut penger, blant annet til Statnett og Nexans.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Oppdatert med kommentar og utdyping fra Statnett. De åtte prosjektene som får finansiering skal blant annet ta for seg maritim solenergi, nye undervannskabler som leverer på fremtidens krav til materialer og ny produksjonsmetode for blå hydrogen.  To av prosjektene er i regi av Statnett, PROWD og Smartact. – Vi er stolte...
Artikkelen er 449 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.