Elsertifikat-avtale
Olje- og energiminister Tina Bru og Sveriges energi- og digitaliseringsminister Anders Ygeman signerte fredag en avtale om å avslutte elsertifikatmarkedet før tiden.
Foto: Øyvind Lie

Markedet fortsetter likevel i 15 år, med tilnærmet nullpriser.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

*Oppdatert med presisering av at elsertifikatpåslaget nå er innbakt i strømkundenes påslag. Olje- og energiminister Tina Bru og Sveriges energi- og digitaliseringsminister Anders Ygeman signerte fredag en avtale som innebærer at svenskene kan avslutte sitt elsertifikatsystem samtidig med Norge, 10 år tidligere enn planlagt. - Teknologien og markedsutviklingen har gjort...
Artikkelen er 400 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.