eu flagg
EU-kommisjonen i Brussel. Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

Statkraft og Statnett vil innføre Ren energi-pakken raskt. Samfunnsbedriftene vil trekke høringen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

EUs Ren energipakke, som ble vedtatt i 2018 og 2019, har nettopp vært på høring i Norge. Pakken reviderer og erstatter den tredje energimarkedspakken fra 2009 og som trådte i kraft i Norge ti år senere, i fjor høst. I sitt høringsinnspill anbefaler Statkraft «en rask norsk implementering av Ren...
Artikkelen er 786 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.